Personal Training/ kracht training/ smallgroup training/ sportspecifiek

Onze missie

Move2sport staat waar cursisten, van beginners tot gevorderden, hoogwaardige lessen kunnen volgen in een plezierige en inspirerende ambiance. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en oog voor talentontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Dit alles realiseren wij op de IJsbaan in Haarlem om mensen te inspireren en te verbinden met de schaatssport. Wij hechten belang aan maatschappelijke betrokkenheid en organiseren activiteiten voor de mensen in onze omgeving.


Tarieven schaatstraining

Personal training

Wilt u snel resultaat zien en gaat uw voorkeur uit naar privé training dan kunt u hiervoor een afspraak maken om uw tijdstip en plaats te bespreken.

  • Personal Training 55 minuten €47.50 / 10 rittenkaart totaal €450,-

Wilt u meer persoonlijke aandacht of heeft u een specifiek doel, dan is de specifieke privéles een goed alternatief. Een privéles schaatsen duurt 25 minuten. De kosten zijn €25,- voor een les met 1 of 2 personen (exclusief entree).

Move2group; 3-8 personen

Met vrienden, collega`s of familie samen trainen in een besloten groep, dan is Small group training een heel goed alternatief. Maak hiervoor een afspraak met de trainer om de training te bespreken:

  • Training per 55 minuten €50,- (excl. entree ijsbaan)
  • Oktober t/m december (11 trainingen) of januari t/m maart ( 11 trainingen) totaal €500,-
  • winterseizoen oktober tm maart 22 trainingen totaal €935,-
  • Losse les in een groep €12.50 per training (bij voldoende aanmeldingen)

Bij lesdag en/of lestijd wijziging na indeling brengen wij €5,- in rekening. Bij afmelding na inschrijving zijn wij genoodzaakt €12,50 administratiekosten in rekening te brengen. Uitval tijdens de cursus is voor eigen risico!