Winterseizoen trainingen.


Schaatsles / training
Smallgroup training: Samen met je vrienden trainen! met je eigen trainer.
Wilt u leren schaatsen? of weer even een aantal lessen volgen om de schaatstechniek weer op te frissen, techniek verbeteren of trainen voor een tocht. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend in kleine groepen van drie tot acht personen. In deze small group schaatslessen leert u de fijne kneepjes van het schaatsen door optimale aandacht van uw trainer.
Kleine groepjes – hoge kwaliteit / Basis technieken / remmen / stil staan / bocht rijden.

Personal training:

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in personal training voor schaatsers. We hebben inmiddels ruime ervaring met training geven in de schaatssport. Van recreanten tot wedstrijdrijders. Ook u kunt van onze diensten gebruik maken!
Bij schaatsen is op elk niveau techniek en spier coördinatie de basis. De fitste atleet kan misschien nog geen slag schaatsen. Zelf trainen is het lastig om je de schaatstechniek goed aan te leren en of te verbeteren. Bij schaats scholen en verenigingen is het voor trainers door de snelheid, de lengte van de ijsbaan en de grote groepen waarin gewerkt wordt onmogelijk om iedereen optimaal te begeleiden.
In één op één personal training krijgt u alle aandacht zo zal u snel progressie boeken en dat geeft natuurlijk veel plezier. Hierdoor zul je elke slag vooruitgang boeken! Erg belangrijk voor beginners is dat wanneer de trainer er bovenop zit.
Fouten afleren is namelijk moeilijker dan technieken aanleren.

Bij Move2Sport kunt u terecht voor een volledige training. De ijs trainingen worden op de IJsbaan in Haarlem gegeven en de mogelijkheid tot krachttraining. U kunt terecht voor specifieke schaats wintertrainingen. Doordat wij deze trainingen ook kunnen combineren en daardoor een volledige persoonlijke jaartraining kunnen aanbieden die uw sportprestaties en doelstellingen ten goede zullen komen. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerd Trainer.

Haal het beste uit jezelf! train met plezier en effectief.

Heeft u ondersteuning nodig in de vorm van training of coaching? Bent u op zoek naar een mogelijkheid uw prestaties te verbeteren, wacht niet en neem geheel vrijblijvend contact op!