Schaatsles / training voor iedereen.

Schaatsles / training

Bij Move2Sport bent u aan het juiste adres voor een volledige training. De ijstrainingen worden op de IJsbaan in Haarlem gegeven en de mogelijkheid tot krachttraining maar ook droogtrainingen buiten en in de zaal op diverse locaties in Kennemerland of op uw locatie. U kunt terecht voor specifieke schaats winter en zomer trainingen. Doordat wij deze trainingen ook kunnen combineren en daardoor een volledige persoonlijke jaartraining kunnen aanbieden die uw sportprestaties en doelstellingen ten goede zullen komen. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerd KNSB Trainer.

Schaatsles / training
Smallgroup training: Samen met je vrienden trainen! met je eigen trainer.


Wilt u leren schaatsen? of weer even een aantal lessen volgen om de schaatstechniek weer op te frissen, techniek verbeteren of trainen voor een tocht. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend in kleine groepen van drie tot acht personen. In deze small group schaatslessen leert u de fijne kneepjes van het schaatsen door optimale aandacht van uw trainer.
Kleine groepjes – hoge kwaliteit / Basis technieken / remmen / stil staan / bocht rijden.

Personal training:

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in personal training voor schaatsers. We hebben inmiddels ruime ervaring met training geven in de schaatssport. Van recreanten tot wedstrijdrijders. Ook u kunt van onze diensten gebruik maken!
Bij schaatsen is op elk niveau techniek en spier coördinatie de basis. De fitste atleet kan misschien nog geen slag schaatsen. Zelf trainen is het lastig om je de schaatstechniek goed aan te leren en of te verbeteren. Bij schaatsscholen en verenigingen is het voor trainers door de snelheid, de lengte van de ijsbaan en de grote groepen waarin gewerkt wordt onmogelijk om iedereen optimaal te begeleiden.
In één op één personal training krijgt u alle aandacht zo zal u snel progressie boeken en dat geeft natuurlijk veel plezier. Hierdoor zul je elke slag vooruitgang boeken! Erg belangrijk voor beginners is dat wanneer de trainer er bovenop zit.
Fouten afleren is namelijk moeilijker dan technieken aanleren.

Bij Move2Sport kunt u terecht voor een volledige training. De ijs trainingen worden op de IJsbaan in Haarlem gegeven en de mogelijkheid tot krachttraining. U kunt terecht voor specifieke schaats wintertrainingen. Doordat wij deze trainingen ook kunnen combineren en daardoor een volledige persoonlijke jaartraining kunnen aanbieden die uw sportprestaties en doelstellingen ten goede zullen komen. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerd Trainer.

Haal het beste uit jezelf! train met plezier en effectief.

Heeft u ondersteuning nodig in de vorm van training of coaching? Bent u op zoek naar een mogelijkheid uw prestaties te verbeteren, wacht niet en neem geheel vrijblijvend contact op!


Onze Missie

Move2sport staat waar cursisten, van beginners tot gevorderden, hoogwaardige lessen kunnen volgen in een plezierige en inspirerende ambiance. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en oog voor talentontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Dit alles realiseren wij op de IJsbaan in Haarlem. Zo verzorgen wij naast de schaatslessen ook clinics, om mensen te inspireren en te verbinden met de schaatssport. Wij hechten belang aan maatschappelijke betrokkenheid en organiseren activiteiten voor de mensen in onze omgeving.

         

Krachttraining

Voor schaatsers


Wilt u graag verantwoord en prestatie verhogend trainen maar mist u bij veel sportscholen goede begeleiding? U volgt een trainingsprogramma op maat voor een optimaal resultaat en met een minimale kans op blessures.
Move2sport waar u onder deskundige leiding van enthousiaste personal trainers (KNSB,ALO, CIOS) aan een gezond en fit lichaam werkt. Move2sport is geschikt voor iedereen, of u nu gezond bent (top)sporter of specifieke klachten heeft of lekker wilt bewegen.
Wanneer men een blessure heeft kan dit vaak met krachttraining worden behandeld. Vaak maakt u met uw fysiotherapeut een start waarop u dit zelf moet onderhouden bij een sportschool. Bij Move2sport kan de personal trainer of samen met uw fysiotherapeut een optimaal programma voor u maken om op dit traject voort te bouwen. Door krachttraining maakt u uw zwakke plek(ken) sterker dus preventief trainen is een must. Hierdoor zullen blessures minder snel terug keren.
Voor sportspecifieke krachttraining wordt gebruik gemaakt van diverse toestellen en sportspecifieke oefeningen. Deze krachttrainingsmethode beinvloed direct de sport prestatie! Sportspecifieke kracht train je in functionele bewegingen over meerdere gewrichten ( keten training). In tegenstelling tot wat bij de meeste sportscholen gebeurd waar de focus op één spiergroep ligt. In sport specifieke krachttraining is het belangrijk dat de beweging in de training zo dicht mogelijk bij de werkelijke beweging van de uit te voeren sport komt!