Schaatstraining voor iedereen.

Schaatstraining

Bij Move2Sport kunt u terecht voor een volledige training. De ijstrainingen worden op de IJsbaan in Haarlem gegeven en de mogelijkheid tot krachttraining in ons eigen trainingscentrum in Santpoort-Noord maar ook droogtrainingen buiten en in de zaal op diverse locaties in Kennemerland. U kunt terecht voor specifieke schaats winter trainingen en zomer trainingen. Doordat wij deze trainingen ook kunnen combineren en daardoor een volledige persoonlijke jaartraining kunnen aanbieden die uw sportprestaties en doelstellingen ten goede zullen komen. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerd KNSB Trainer.

Heeft u ondersteuning nodig in de vorm van training of coaching? Bent u op zoek naar een mogelijkheid uw prestaties te verbeteren, wacht niet en neem geheel vrijblijvend contact op!


Move2sport schaatstrainingen
Onze Missie

Move2sport staat waar cursisten, van beginners tot gevorderden, hoogwaardige lessen kunnen volgen in een plezierige en inspirerende ambiance. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en oog voor talentontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Dit alles realiseren wij op de IJsbaan in Haarlem. Zo verzorgen wij naast de schaatslessen ook clinics en verjaardagfeestjes, om mensen te inspireren en te verbinden met de schaatssport. Wij hechten belang aan maatschappelijke betrokkenheid en organiseren activiteiten voor de mensen in onze omgeving.

Schaatsles / training
Small group training: Samen met je vrienden trainen! met je eigen trainer.
Wilt u leren schaatsen? of weer even een aantal lessen volgen om de schaatstechniek weer op te frissen, techniek verbeteren of trainen voor een tocht. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend in kleine groepen van drie tot acht personen. In deze small group schaatslessen leert u de fijne kneepjes van het schaatsen door optimale aandacht van uw trainer.
Kleine groepjes – hoge kwaliteit / Basis technieken / remmen / stil staan / bocht rijden.

Personal training

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in personal training voor schaatsers. We hebben inmiddels ruime ervaring met training geven in de schaatssport. Van recreanten tot wedstrijdrijders. Ook u kunt van onze diensten gebruik maken!
Bij schaatsen is op elk niveau techniek en spier coördinatie de basis. De fitste atleet kan misschien nog geen slag schaatsen. Zelf trainen is het lastig om je de schaatstechniek goed aan te leren en of te verbeteren. Bij schaats scholen en verenigingen is het voor trainers door de snelheid, de lengte van de ijsbaan en de grote groepen waarin gewerkt wordt onmogelijk om iedereen optimaal te begeleiden.
In één op één personal training schaatst de personal trainer met je mee en coacht . Hierdoor zul je elke slag vooruitgang boeken! Erg belangrijk voor beginners is dat wanneer de trainer er bovenop zit.
Fouten afleren is namelijk moeilijker dan technieken aanleren.

Trainingstijden schaatstrainingen IJsbaan Haarlem

Tijdstippen waarop de schaatslessen worden verzorgd, trainingstijd 55min.

Schaatstraining particulieren op woensdagochtend 9:00uur-10:00uur en donderdagavond van  20:00uur- 21:00uur

Voor specifieke trainingsuren in overleg.


 
 

Tarieven schaatstraining


Move2Personal; Wilt u snel resultaat zien en gaat uw voorkeur uit naar privé training dan kunt u hiervoor een afspraak maken om uw tijdstip en plaats te bespreken.
Personal Training 55 minuten € 45,-- /    11x training  totaal € 450,--
Wilt u meer persoonlijke aandacht of heeft u een specifiek doel, dan is de specifieke privéles een goed alternatief. Een privéles schaatsen duurt 25 minuten. De kosten zijn €25,00 voor een les met 1 of 2 personen (exclusief entree).

Move2group; 3-8 personen

Met vrienden, collega`s of familie samen trainen in een besloten groep, dan is Small group training een heel goed alternatief. Maak hiervoor een afspraak met de trainer om de training te bespreken:                                                                                                                                                                                                                                                                      

Training per 55minuten  € 45.-- (excl. entree ijsbaan),

week 40 t/m week 51 (11 trainingen) of  week 1 t/m 11 2018( 11 trainingen)  totaal €450,-

winterseizoen oktober tm maart 22 trainingen   totaal €875,--

Losse les in een groep  €12.50 per training (bij voldoende aanmeldingen).

Bij lesdag en/of lestijd wijziging na indeling brengen wij € 5,00 in rekening. Bij afmelding na inschrijving zijn wij genoodzaakt € 12,50 administratiekosten in rekening te brengen. 

Uitval tijdens de cursus is voor eigen risico! 

Krachttraining

Voor schaatsers


Wilt u graag verantwoord en prestatie verhogend trainen maar mist u bij veel sportscholen goede begeleiding? U volgt een trainingsprogramma op maat voor een optimaal resultaat en met een minimale kans op blessures.
Move2sport is een gecertificeerd trainings en beweegcentrum waar u onder deskundige leiding van enthousiaste personal trainers (KNSB,ALO, CIOS) aan een gezond en fit lichaam werkt. Move2sport is geschikt voor iedereen, of u nu gezond bent (top)sporter of specifieke klachten heeft of lekker wilt bewegen.
Ons trainingscentrum Move2sport Santpoort, lid Fit!vak en keurmerk fitness LERF gecertificeerd.
Wanneer men een blessure heeft kan dit vaak met krachttraining worden behandeld. Vaak maakt u met uw fysiotherapeut een start waarop u dit zelf moet onderhouden bij een sportschool. Bij Move2sport kan de personal trainer of samen met uw fysiotherapeut een optimaal programma voor u maken om op dit traject voort te bouwen. Door krachttraining maakt u uw zwakke plek(ken) sterker dus preventief trainen is een must. Hierdoor zullen blessures minder snel terug keren.
Voor sportspecifieke krachttraining wordt gebruik gemaakt van diverse toestellen en sportspecifieke oefeningen. Deze krachttrainingsmethode beinvloed direct de sport prestatie! Sportspecifieke kracht train je in functionele bewegingen over meerdere gewrichten ( keten training). In tegenstelling tot wat bij de meeste sportscholen gebeurd waar de focus op één spiergroep ligt. In sport specifieke krachttraining is het belangrijk dat de beweging in de training zo dicht mogelijk bij de werkelijke beweging van de uit te voeren sport komt!
 

Squads zijn goed voor de schaatsbenen
Bent u gëintereseerd geraakt?


krachttraining voor schaatsers op elk niveau. U kunt ervoor kiezen

de krachttraining uit te voeren als:

Personal traning
Smallgroup training
Team of ploeg
Zelf trainen (uiteraard altijd onder begeleiding)
 
 

In ons eigen sportcentrum Move2sport - Santpoort-Noord


krachttraining voor schaatsen

Openingstijden trainingscentrum;

Zie openingstijden beweeg en trainingscentrum Move2sport op deze site.


Tarieven beweeg en Trainingscentrum

Zie lidmaatschappen voor de tarieven vermeld op deze site van Move2sport.