OUTDOOR TRAINING / BOOTCAMP

BOOTCAMP voor intensieve training en voor de oudere de rustige buitentraining.

Bootcamp staat voor resultaat! door bootcamp training zul je snel je kracht kracht  en conditie verbeterenen je stofwisseling verhogen. Kom heerlijk sporten in de frisse buitenlucht. Je bouwt individueel en in team verband aan je conditie door het trainen van je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Zo bereik je snel resultaat en je doel bereiken.

Wil je beginnen met met hardlopen maar ontbreekt de motivatie bootcamp is een uitstekende ondersteuning op het hardlopen schema.

Outdoor Training is afwisselend en intensief. Pittige circuit en obstaclerun trainingen maken je allround functioneel fit en sterk. Wij bieden verschillende outdoor groepstrainingen aan, waarbij je onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer aan de slag gaat. Onze trainers zijn specialisten in hun tak van sport zodat je altijd verzekerd bent van optimale trainingen met deskundige tips en adviezen.

Heb jij geen of weinig sportervaring? Dat is geen probleem! Ons programma is zo gemaakt dat zowel de beginnende als de ervaren sporter een uitdagende training krijgt. Elke training heeft zijn eigen unieke kenmerken zodat je gericht op je eigen doelen aan de slag kunt.
De trainingen zijn een combinatie tussen kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Ook worden sommige trainingen gecombineerd met hardlopen en het nemen van hindernissen. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen en klimmen.
Het doel van Outdoor Training is om ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden!

Pittige circuit en obstaclerun trainingen maken je allround functioneel fit en sterk.

We geven ook op andere locatie training, heb je een eigen groep waar je mee wilt trainen, dit kan op afspraak. Daag je zelf uit, want er zit meer in dan je denkt.

Wil jij fit, slank en strak worden? Gevarieerd, met plezier en uitdagend trainen? Doe je dit het liefst in de buitenlucht? Dan is Move2sport iets voor jouw.

Move2personalgroup;

Met vrienden collega`s of familie samen trainen in een besloten groep, dan is Move2personalgroup training een heel goed alternatief. Maak hiervoor een afspraak met de trainer om de training te bespreken
3 - 15 personen.

 

Locaties Bootcamp


Santpoort-Noord;  


Zaterdag                  09:00 - 10:00uur           voor iedereen toegankelijk, trainen op jouw niveau.


Tarieven bootcamp

 

Tarieven per training: leden gratis  en niet leden: € 7,50,  een 10 rittenkaart niet leden; € 65,-- ( deze is te gebruiken voor de bootcamp).

Tarieven zijn exclusief entree en parkeren.

Let op! training gaat altijd door,  behalve wanneer er onweer is voorspeld dit zullen wij bijtijds vermelden op Facebook move2sport.

Move2group;
Met vrienden collega`s of familie samen trainen in een besloten groep, dan is Small group training een heel goed alternatief. Maak hiervoor een afspraak met de trainer om de training te bespreken
3 - 8 personen: € 45,00 per uur.
9-15 personen; € 50,00 per uur

Eventueel op uw locatie mogelijk na overleg en afspraak.

 

Training duurt 60 minuten. maximaal 15 personen.


 

Personal Training;

Voor informatie op deze site onder Personal Training.

 

Inschrijven / aanmelden / informatie.

Voor meer informatie en inschrijven / aanmelden via info@move2sport.nl / 023-5373890 


Outdoor Training is afwisselend en intensief.