Persoonlijke training. De begeleiding die jij nodig hebt!

Personal Training:

Als je iets wilt dan vind je een weg, wanneer je iets niet wilt dan vind je een excuus!!

Ben je klaar om alles uit jezelf te halen, wij helpen je om je doelstelling(en) te behalen.

Personal Training is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van zijn/haar doelstelling.

Ik Richard de Jonge al jaren Personal Trainer kan je helpen met jou probleem, door jarenlange ervaring beschik ik over kennis om om jou te laten voelen wat motiverend en veilig sporten/trainen/ bewegen is! ik help graag mensen die enthousiast en gemotiveerd zijn om hun doel te behalen! ik ben een persoon die voor goud gaat en dat zilver een troost prijs is. Wanneer we samen aan een trainings programma gaan beginnen dan gaan we er ook samen voor! je doelstelling kan je immers het beste samen behalen alleen jij moet er 100% achter staan, ik wil graag mijn tijd erin steken om jou happy te maken! 

Door personal training zal er een goede persoonlijke vertrouwens band ontstaan en daardoor zal je motivatie voor je  trainingen en het behalen van je doelstelling ten goede komen.

Personal training is de oplossing voor iedereen die zijn doelstelling(en) wil behalen en of verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft. Trainen met een personal trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat en harder traint. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doelstelling.

Wanneer je enthousiast en gemotiveerd bent en je besluit om personal training te nemen dan ontvang je een intake formulier met vragen over je doelstelling en je voedings en trainings gewoontes. daarna volgt een contact moment om de intake samen mondeling te bespreken in dit gesprek kijken we of het bij je past en welke trainingen gaan we doen, daarna volgen we een stappenplan op haalbaarheid en jouw wensen!

  • -Schema`s worden specifiek voor jou op maat gemaakt.
  • -Iedere week voedings advies.
  • -video / geschreven feedback, hier word jou schema op aangepast.
  • -Whatsapp en email contact.
  •                                                                                                          - mogelijkheid tot gespreide betaling.

Persoonlijk:

Schema`s worden persoonlijk voor jouw leefstijl en doelen gemaakt, zijn wetenschappelijk onderbouwd en gericht op 100% resultaat.

Schema`s:

Iedere 4 weken een nieuw specifieek persoonlijk schemadeze worden indien nodig na de wekelijkse feedback aangepast.

Techniek:

Er bestaat een mogelijkheid om een techniek training te krijgen in de sportschool, hierbij krijg je 1 op 1 alle technieken van de oefening uitgelegd!

Techniek is zeer belangrijk om een goede en veilige training te doen.

 

Waarom Personal Training:

Daar waar jezelf niet in slaagt om je doelstelling(en) te behalen zullen wij jou bijstaan om je fysieke en mentale ambities waar te maken, iedereen is verschillend dus is een persoonlijke aanpak gewenst om je doelen te behalen.

-          -Doel gericht trainen.

-         - Stok achter de deur.

-          -Motivatie.

-          -Technische vaardigheden.

-          -Persoonlijk schema en advies.

-          -Maximaal resultaat.

-         - Veilig trainen.

-          -Samen trainen.


Trainen in je eigen Gym!!  

De persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt op jouw niveau.

 Prijs op aanvraag!

START NU!

 De eerste stap is de belangrijkste. Dus twijfel niet en neem contact met ons op!

Neem de stap!

  
Personal Training