Sport specifieke training

Sportspecifiek

Als sporter kun je enorm veel voordeel behalen door middel van sportspecifieke (kracht)training. Sportspecifieke (kracht)training is daarom ook niet meer weg te denken uit het trainingsschema van een serieuze (top)sporter. Sportspecifieke training zal ervoor zorgen dat je beter wordt in de sport die jij beoefend. Een zeer belangrijke voorwaarde is wel dat de sportspecifieke (kracht)training nooit de sport negatief mag be´nvloeden. Sportspecifieke trainingen zijn altijd bedoeld ter ondersteuning! Sterker worden, explosiever, sneller en krachtiger zijn resultaten die behaald kunnen worden. Daarnaast heeft sportspecifieke training ook een positief effect op het voorkomen van blessures en een versneld herstel hiervan.

Sportspecifieke training = Betere prestaties, een sterker lichaam & minder blessures. Dus meer plezier!

Krachttraining

Sportspecifieke krachttraining is onmisbaar vanwege de vele positieve resultaten die behaald kunnen worden. Deze vorm van training is ook zeker voor elke sporter van toepassing; van de amateur sporter die geen blessure wil oplopen tot de serieuze sporter die de top wil bereiken en van de jeugdspeler die beter wil leren bewegen tot de paralympische sporters. Uiteraard is het wel belangrijk dat iedereen werkt naar eigen doelstellingen en het eigen lichaam als uitgangspunt heeft want ieder lichaam is anders en en vereist een eigen aanpak.

Hiervoor is een persoonlijk advies met een specifiek schema zeer belangrijk! Hiervoor ben je bij ons aan het goede adres. Vraag naar de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Atleten aan het werk met de bal
Betere prestaties, een sterker lichaam en minder blessures