Activiteiten bij Move2sport

Het vinden van een gezonde levensstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. Van de Nederlanders wil 70% wel meer wil bewegen, maar deze groep mensen weet niet hoe! Ons team speciaal opgeleide trainers en coaches kunnen u goed helpen bij het behalen van uw doelstellingen.

Fitness

Met fitnessen vergroot u uw uithoudingsvermogen, de toename van kracht, vermindering van vermoeidheid en een fit gevoel. Daarnaast houdt u met fitness uw gezondheid op peil want bewegen is goed voor uw lichaam. Als u daarnaast goed en gevarieerd eet, voldoende rust en ontspanning neemt werkt u optimaal aan een gezond lichaam.

Sport specifieke training

Als sporter kun je enorm veel voordeel behalen door middel van sportspecifieke (kracht)training. Sportspecifieke (kracht)training is daarom ook niet meer weg te denken uit het trainingsschema van een serieuze (top)sporter. Sportspecifieke training zal ervoor zorgen dat je beter wordt in de sport die jij beoefend. Een zeer belangrijke voorwaarde is wel dat de sportspecifieke (kracht)training nooit de sport negatief mag be´nvloeden. Sportspecifieke trainingen zijn altijd bedoeld ter ondersteuning! Sterker worden, explosiever, sneller en krachtiger zijn resultaten die behaald kunnen worden. Daarnaast heeft sportspecifieke training ook een positief effect op het voorkomen van blessures en een versneld herstel hiervan.

Persoonlijke training

Personal training is de oplossing voor iedereen die zijn doelstelling(en) wil behalen en of verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft. Trainen met een personal trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat en harder traint. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel.

Groepslessen

Bewegen moet leuk zijn, geen verplichting. De groepslessen van Move2sport zijn de beste manier om je motivatie, inspiratie en resultaten te behalen waar jij naar zoekt. Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen. Groepslessen zijn geschikt voor iedereen van jong tot oud en maakt niet uit of je in goede of minder goede conditie bent, bij ons kan je terecht!

Lifestyle

Genieten van het leven en toch gezond, fit en slank blijven. Jouw persoonlijke coach bij Move2sport helpt je de juiste balans te vinden tussen lekker en verantwoord eten, voldoende lichaamsbeweging én heerlijk relaxen. Start met het voedings- & levensstijlprogramma van Move2sport en bouw aan je gezonde toekomst! Met onze unieke coachings methode krijg je de controle weer helemaal terug.

Preventie training

"Of je lekker in je vel zit, je kiplekker voelt of fit bent" is afhankelijk van je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Wij leven in een tijdperk waarin steeds hogere eisen worden gesteld aan inzet, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Hierdoor kan de gezondheid onder druk komen te staan, met lichamelijke klachten als gevolg. Preventie training is dan een van de mogelijkheden om deze klachten te verminderen of te verhelpen.

Allround circuittraining

Outdoor Training is afwisselend en intensief. Pittige circuit en obstaclerun trainingen maken je allround functioneel fit en sterk. Wij bieden verschillende outdoor groepstrainingen aan, waarbij je onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer aan de slag gaat. Onze trainers zijn specialisten in hun tak van sport zodat je altijd verzekerd bent van optimale trainingen met deskundige tips en adviezen.

Bedrijfsfitness

"Of je lekker in je vel zit, je kiplekker voelt of fit bent" is afhankelijk van je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Wij leven in een tijdperk waarin steeds hogere eisen worden gesteld aan inzet, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Hierdoor kan de gezondheid onder druk komen te staan, met lichamelijke klachten als gevolg.