Trainer


 
 
Goeiedag! welkom op mijn site.
Ik zal me even voorstellen ik ben Richard de Jonge en altijd al gepassioneerd van sport geweest, ik ben opgegroeid in Haarlem waar ik mijn eerste sport ging beoefenen en dat was voetbal en dit heb ik jaren met plezier gedaan. In mijn tiener jaren ben ik gaan kickboksen bij Cor ven der Geest in Haarlem met veel passie, ik vind het een geweldige sport je leert jezelf kennen en het is veel conditie werk. Door een vriend ben ik terecht gekomen in de krachtsport dit vond ik helemaal geweldig om steeds weer de progressie te voelen. hierdoor ben ik mij gaan specialiseren in trainingen en voeding waarvoor ik de opleidingen heb gedaan en op diverse sportscholen heb gewerkt, daar ontdekte ik dat ik meer kon dan alleen kant en klare schema`s te geven en goeiedag te zeggen en daarom vond ik het tijd voor een eigen sportschool met serieuze en goede begeleiding. Ik merkte al gauw dat dit het geheim was om je doelen te behalen en daardoor ben ik hiermee verder gegaan en ben ik kleine groepslessen gaan maken en geven op ieders niveau met begeleiding en aandacht voor de persoon. Ik ben tercht gekomen bij IJsclub Haarlem waar ik tot nu toe nog de clubselectie 1 en 2 de kracht & conditie training verzorg. Ook heb ik jaren  Jiu Jitsu training gedaan in Santpoort. De sportschool heb ik pas geleden van de hand gedaan omdat mijn passie echt ligt bij persoonlijke begeleiding voor mensen die hun doel echt willen behalen ik wil de begeiding geven van A tm Z. 
Mijn hobby`s zijn sport gerelateerde studies te volgen en natuurlijk sporten zoals krachttraining, wielersport(amateur), en schaatsen, ik ben geen echte drinker maar houd af en toe van een biertje of een glaasje whiskey.

Studies:
EEFA fitness A + B.
Personal trainer (masters).
Nutricia voedingscongress.
Krachttraining met Richard Louman.
Krachttraining met Jeroen Rietvelt.
KNSB schaatstrainer niv. 3.
Cursus NLP voor sporters.
Studie Monitoring (werken met een logboek).
Voeding met Henk Kraaienhof.
Periodisering met Henk Kraaienhof.
Snelheistraining met Errol Esajas.
Compex training.
Kaatsu training.
Mindset voor sporters.
Stabiliteits en coordinatie training.
En... er volgen er meer mijn hobby is steeds te verbeteren.


Specialiteit

Personal Training en vooral de begeleiding!

Kracht & conditietraining 

Specifieke sporttraining

Specifieke sporttraining voor diverse sporten voor de coordinatie / lenigheid / uithoudingsvermogen / kracht en snelheid.

Schaatstraining / coaching


Favoriete sport

Krachttraining

Wielertraining

Schaatsen


Hobby's

Sport