Onze trainers

Het vinden van een gezonde levensstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. Van de Nederlanders wil 70% wel meer wil bewegen, maar deze groep mensen weet niet hoe! Ons team speciaal opgeleide trainers en coaches kan u goed helpen bij het behalen van uw doelstellingen.

 Kwalificaties

Sportopleiding EFAA
Fitness trainer niv-3
Personal trainer (master) niv-4
KNSB schaatstrainer niv-3 (licentie)

Selectie trainer ijsclub Haarlem

KNSB schaatscoach niv-3(licentie)
Sport preventie trainer
NGS Sportmasseur (licentie)
EHBSO eerste hulp bij sport ongevallen BHV bedrijfs hulp verlening

Specialiteit

Kracht & conditie training 

Specifieke sporttraining( schaatsen)

Specifieke sporttraining voor diverse sporten voor de coordinatie / lenigheid / uithoudingsvermogen / kracht en snelheid

Begeleiding van ouderen in de beweeg training, met en zonder klachten
Personal Training / Coaching

Favoriete sport

Krachttraining,-Schaatsen, -wielersport, fitness

Hobby's

Sport, lezen

 


Richard de Jonge

Ik ben Richard de Jonge, kracht,- conditie trainer en schaatstrainer (eigenaar/oprichter van Move2sport).

Mijn passie is gezondheid en sport, ik vindt het heerlijk om mensen te begeleiden naar hun doelstelling(en), of dit nu lekker in je vel is of om een prestaties te behalen voor een sport. Ik ben begonnen in de sport en al snel uitgegroeid naar Personal Trainer en sportmasseur. Ik heb gewerkt in grote fitness centra`s ik vond daar de begeleiding ver te zoeken en dat dit persoonlijker kon voor de mensen 
Scholing en trainingen zijn zeer belangrijk in ons vak om te verbeteren en te vernieuwen om dit over te brengen naar mijn klanten.
Verder geef ik nog schaatstraining bij IJsclub Haarlem zowel zomers als s`winters aan pupillen wedstrijd rijders en dit is een hele uitdaging voor me en leuk om te doen! Ook geef ik trainingen aan ieder die wil leren schaatsen en of techniek wil verbeteren, van personal tot groepen.

Ik geloof erin dat sporten / bewegen goed en gezond is voor lichaam en geest, maar dat het vooral belangrijk is dat je er plezier in hebt en het een goed gevoel geeft. Het laatste voorkomt dat je voortijdig afhaakt voordat je doel bereikt is. Omdat mijn persoonlijke motivatie groot is en het met alle plezier doe geeft het voor iedereen een voldoening.