VOEL JE GOED, VOEL JE STERK EN VOEL JE VOORAL FIT!

Move2sport

Wilt u graag verantwoord bewegen maar mist u bij veel sportscholen goede begeleiding? en motivatie!

Move2sport is een gecertificeerd beweeg en trainingscentrum waar u onder deskundige leiding van enthousiaste personal trainers (ALO, CIOS) aan een gezond en fit lichaam werkt.

Move2sport is geschikt voor iedereen, of u nu gezond bent (top)sporter of specifieke klachten heeft of lekker wilt bewegen.

U volgt een trainingsprogramma op maat voor een optimaal resultaat en met een minimale kans op blessures.

Lekker trainen onder begeleiding
De voordelen van een persoonlijke trainer

Intake / Health check?

U geeft tijdens de intake aan wat uw specifieke wensen, klachten of blessures zijn. Wellicht wilt u uw conditie verbeteren, gewicht verliezen of de herstelperiode na een ziekte of blessure verkorten. Hierna neemt uw trainer een fitheidstest af.

Aan de hand van deze gegevens maken wij voor u een persoonlijk trainingsprogramma dat u onder begeleiding volgt. Na dertien weken doet u een test waarbij u het resultaat van uw inspanningen ziet. Als het nodig is wordt uw programma aangepast.

Trainingsprogramma

Het trainingsprogramma is meestal een combinatie van oefeningen om uw spieren te versterken, conditie te verbeteren en leniger te worden. U gebruikt hiervoor gewichten, grondoefeningen of apparatuur. Uw trainer is aanwezig om te assisteren en te advieseren.
Speciale aandacht

Move2sport maakt gebruik van hoogwaardige trainingsapparatuur. In combinatie met een goed trainingsprogramma en begeleiding daarom is de kans op blessures dan ook minimaal.

Alle trainingsbegeleiders zijn opgeleid met betrekking tot eerste hulp en reanimatie. (BHV gecertificeerd)


Groepstraining altijd gezellig!

U komt toch ook!?

U komt toch ook sporten?